En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin kadınları dinledi

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ilçede yine bir ilke imza attı. Başkan Tekin, başkan yardımcıları ve ekibiyle birlikte kadınlara özel halk günü düzenledi, onların talep, öneri ve sıkıntılarını dinledi.
Bu haber 572 kere okunmuş. 13.09.2019 Cuma 09:17

TOPLANTI YAPILDI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Kırıkkale’de yine bir ilki gerçekleştirdi. Başkan Tekin, başkan yardımcıları ve ekibiyle birlikte sadece kadınların katıldığı bir halk günü toplantısı gerçekleştirdi. TOKİ bölgesinde yaşayan kadınların katıldığı toplantıda, kadınlar Başkan Tekin’e talep, öneri, istek ve sıkıntılarını anlatma fırsatı buldular. İlçede Belediye olarak yürütülen çalışmalar konusunda kadınları bilgilendiren Başkan Tekin, daha sonra soru cevap şeklinde onlardan gelen soruları yanıtladı. Kadınlara yönelik toplantının ilki gerçekleştirilirken, bu toplantıların devam edeceği ilkinin en kalabalık bölge ile yapıldığı, sonrakilerin de mahalle mahalle süreceği bildirildi.

 

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Toplantıya katılan kadınlar su sorununu çözmüş olduğu için Başkan Tekin’e teşekkür ettiler. Başkan Recep Zafer Tekin, 5. Etap TOKİ çalışmasının müjdesini kadınlara verdi ve etüt çalışmalarının başladığını bildirdi. TOKİ’ye yapılacak olan cami projesinin tamamlandığını da anlatan Başkan Tekin, çocuk oyun parkı konusunda açıklamalarda bulundu, ayrıca toplantıya katılan kadınların kamelya taleplerini de not aldırdı. Gelir elde edecek projeler isteyen kadınların bu talebine de olumlu yanıt veren Başkan Tekin, kadınların organik ürünler yapıp bunu internet ve sosyal medya kanalıyla İkbal Gürpınar’ın da yardımı ve desteği ile satışa sunabileceklerini vurguladı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir