En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin mesaj yayınladı

Milli Eğitim Bakanlığı bürokratlarından Recep Zafer Tekin, on bir ayın sultanı Ramazan ve Filistin’de yaşanan gelişmeler konusunda bir mesaj yayınladı.
Bu haber 1108 kere okunmuş. 15.05.2018 Salı 20:46

RAMAZAN MESAJI

Mesajında herkesin mübarek Ramazan ayını tebrik eden Tekin, Filistin’de yaşanan gelişmelerden ötürü de İsrail ve ABD’ye tepkisini dile getirdi. Tekin, mesajında şunları söyledi: “On bir ayın sultanı mübarek Ramazan’a kavuşmuş olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu mübarek ay ve güzel günlere Filistin’de yaşanan gelişmelerden ötürü üzücü ve buruk bir şekilde başladık. Mübarek Ramazan ayının Milletimize, Devletimize, Kırıkkaleli Hemşehrilerimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyoruz.

 

ABD VE İSRAİL’İ LANETLİYORUZ

İslam coğrafyasının en müstesna yerlerinden biri olan Filistin’de yaşanan gelişmeler ve vahşet hepimizi derinden üzmektedir. ABD ve İsrail’in Filistin’de yürütmekte olduğu çirkin politika ve vahşet yüzünü bir kere daha göstermiştir. Bilinmelidir ki Filistin halkı sahipsiz değildir. Onlara hiç kimse sahip çıkmasa bile Türk Milleti sahip çıkacaktır ve sahipleniyoruz da. İsrail ve ABD’yi, şu mübarek günlerde Filistin halkına yaşattıklarından ötürü kınıyor ve lanetliyoruz. Filistin halkına da her zaman destek olacağımızı açıkça bildiriyoruz. Bu mübarek günlerin inşallah güzel günlerin de habercisi olacağına inanarak hayırlara vesile olmasını diliyoruz.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir