En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin muhtarlarla buluştu

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı ilçedeki muhtarlar ve muhtar adaylarını yemekli toplantıda bir araya getirerek bir buluşma sağladı.
Bu haber 752 kere okunmuş. 27.02.2019 Çarsamba 14:01

YEMEKLİ TOPLANTI YAPTI

AK Parti’nin Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, aktif ve fark yaratan seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Tekin, ilçedeki mahalle muhtarlarI ve muhtar adaylarını bir araya getiren yemekli bir organizasyon gerçekleştirdi. Başkan Adayı Tekin, ilçenin muhtarları ve muhtar adaylarını yemekli toplantıda buluşturdu ve seçim öncesi muhtar ve muhtar adayları ile toplantı yaptı.

 

MAHALLELER KONUŞULDU

Toplantıda ilçenin durumu konuşuldu. Mahallelerin eksikleri ve durumlarının da anlatıldığı toplantıda Başkan adayı Tekin, başkan olması durumunda mahallelere yönelik çalışmalar ve ilçeye yönelik projeleri konusunda bilgiler verdi. İlçeyi muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte yöneteceklerini söyleyen Tekin, herkes için çok güzel bir umut döneminin başlangıcında olduklarına vurgu yaptı.

 

VERİMLİ TOPLANTI OLDU

Toplantıda muhtarlar mahallelerinin eksiklerini anlattılar, taleplerini dile getirdiler. Tekin, gündeme getirilen talep, eksik ve sorunlar konusunda notlar aldı ve aldırdı. Ayrıca mahallelere ve ilçe geneline yönelik planlaması konusunda da açıklamalarda bulunarak bazı projelerini muhtarlar ile paylaştı. Verimli bir toplantı yaptıklarını söyleyen Tekin, “Mahallelerimizin değerli muhtarları ve muhtar adayları ile güzel ve verimli bir toplantı yaptık. Katıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir