En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin’den kadınlara jest

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin Regaip Kandili ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Partili kadınlarla yemekli toplantıda bir araya geldi.
Bu haber 981 kere okunmuş. 08.03.2019 Cuma 19:28

KADINLARA JEST YAPTI

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin Regaip Kandili ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir jestte bulundu. Başkan Adayı Tekin, bu iki özel gün dolayısıyla AK Parti Bahşılı İlçesi Kadın Kolları Başkanlığı ekibi ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Kadınların her zaman baş tacı olduğuna dikkat çeken Tekin, onlarla Kandil ve Kadınlar Günü dolayısıyla sohbet etti, seçimle ilgili de istişarelerde bulundu.

 

KADINLAR BAŞ TACIMIZDIR

Keyifli geçen toplantı konusunda bilgi veren Tekin, “Mübarek Üç Ayların başlangıcı ve Regaip Kandili ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Bahşılı İlçesi Kadın Kolları Teşkilatımızla yemekli toplantıda bir araya geldik. İslam Alemi’nin mübarek Üç Aylarını ve Regaip Kandilini, ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ettik. Kadınlarımız baş tacımızdır. Onlarla bu özel günde keyifli şekilde sohbet ve istişarede bulunduk” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir