En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin’den kandil mesajı

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, mübarek üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak herkesin mübarek aylarını ve kandilini kutladı.
Bu haber 849 kere okunmuş. 06.03.2019 Çarsamba 19:54

TEKİN’DEN KANDİL MESAJI

Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, mübarek üç aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında herkese huzurlu aylar ve mübarek bir kandil dileyerek şunları söyledi: “Mübarek üç aylar olarak nitelendirilen Recep, Şaban ve Ramazan ayları, kalplerin ve gönüllerin manevi doyum mevsimidir. Bu günler, Hakk'ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan iştiyakımızı zirve noktaya taşıyıp huzur iklimine doğru seyahat ettiğimiz müstesna zaman dilimleridir. Bu mübarek geceleri fırsat bilerek, Yüce Rabbimizin çağlar üstü evrensel mesajını anlama, O’nun anlam ve hikmetiyle buluşma ve hayatımıza tatbik etme adına, her daim gayretli olmak durumundayız. Rabbimizin rahmet yüklü mesajı Kur’an-ı Kerim’i daha iyi anlamaya, bunun için de onun değerlerini yaşamaya, yaşatmaya ve bu çerçevede Sevgili Peygamberimizin (S.A.S.) örnek hayatını ve ahlakını da rehber edinmeye ihtiyacımız büyüktür.

 

MÜBAREK OLSUN

Rahmet ve mağfireti bol olan bu mukaddes günlerde ahlak ve erdemin, kardeşlik içinde bir arada yaşamanın, yetime, öksüze ve kimsesize kol kanat germenin, fakir ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin, kutsal değerlere saygının, insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu hissederek Yüce Allah’tan af dilemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimiz ve bütün İslam âleminin mübarek üç aylarını ve  Regaib Kandili'ni kutluyor, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden teröre karşı vatan toprağını korurken şehit düşen kahraman silahlı kuvvetlerimiz ve emniyet mensuplarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce İslam aleminin ve Kırıkkaleli ve Bahşılılı değerli  hemşerilerimin mübarek üç ayları ve  Regaib kandilini mübarek olsun.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir