En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin’den kutlama

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Bu haber 1281 kere okunmuş. 27.10.2019 Pazar 19:07

TEKİN’DEN KUTLAMA MESAJI

Cumhuriyet Bayramı’nın yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin,  mesajında şu ifadelere yer verdi: "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşarken, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Milletimizin her türlü zorluk ve yokluklara rağmen, istiklal ve istikbali uğrunda topyekûn vermiş olduğu mücadelenin ardından ilan edilen Cumhuriyet, bizi tarih sahnesinden silmek isteyenlere karşı yeniden ayağa kalktığımız, Türk Milletinin esir edilemeyeceğini bütün dünyaya bir kez daha gösterdiğimiz, tarihimizdeki en önemli dönüm noktalarından biridir.

 

KARARLILIKLA ÇALIŞILIYOR

Gelecek adına milletimize yeni umutlar veren, değerler bütünü olan Cumhuriyet, kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden, bu topraklar üzerinde yaşayan herkesi kucaklayan, farklıklarımızı ortak zenginlik olarak gören, egemenliğin kayıtsız şartsız millette emanet edildiği yönetim biçimidir. Bizlere düşen milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemiz ve milletimizin geleceği için bize emanet bırakılan Cumhuriyeti gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak ve ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmaktır.

 

BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Bir takım dış mihraklar ve onların içimizdeki maşaları, her türlü terör ve yıpratma olmak üzere çeşitli yollarla ülkemizin önünü kesmeye çalışıp, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü olan 2023 hedeflerine ulaşmamıza engel olmaya çalışsalar da milletimiz her zaman olduğu gibi birlik beraberlik içerisinde ileriye dönük hedeflerinden asla vazgeçmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta  hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyor mutlu, huzurlu yarınlar diliyorum."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir