En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin’den samimi mesajlar

Belediye Başkan Adayı Tekin, "Her bir vatandaşımızı sabırla dinleyecek, dertleri ile dertleneceğiz." Kırıkkale’nin AK Parti Bahşili Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin...
Bu haber 752 kere okunmuş. 14.01.2019 Pazartesi 10:40

Belediye Başkan Adayı Tekin, "Her bir vatandaşımızı sabırla dinleyecek, dertleri ile dertleneceğiz."

Kırıkkale’nin AK Parti Bahşili Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, “Şimdiye kadar AK Partiye oy vermemiş, fakat memleket sevdası olan diğer kardeşlerimizi, partimize kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Vatandaşımızı kırmadan, kırılmadan, diklenmeden, sabırla suhuletle davamızı anlatacağız.” dedi.

 

Kırıkkale’nin AK Parti Bahşili Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, “Şimdiye kadar AK Partiye oy vermemiş, fakat memleket sevdası olan diğer kardeşlerimizi, partimize kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Vatandaşımızı kırmadan, kırılmadan, diklenmeden, sabırla suhuletle davamızı anlatacağız.” dedi.

31 Mart seçimlerinin startını veren AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, seçim bürosunun açılışı için Kırıkkale Şehitliği önünde partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Tekin ve beraberindekiler burada tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu ve Türkiye’nin Suudi Arabistan Cidde Basın Ataşesi Bahattin Akyön tarafından dua yapıldı.

Binlerce kişinin katıldığı konvoy, AK Parti Bahşili Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Te’in'in seçim bürosuna geldi. Seçim bürosu dualarla eşliğinde açılışı gerçekleştirildi.

Tekin, açılışta yaptığı konuşmada, AK Parti davasının hiç şüphesiz bir memleket davası, mazlumların derdine merhem olma davası ve İslam ümmetine umut olma davası olduğunu belirtti.

 Kendilerinin böyle bir davaya gönül vermiş kişiler olduğunu hatırlatan Tekin, şunları söyledi:

“Bizler de işte böyle büyük bir davaya gönül vermiş AK kadrolarız, AK gönülleriz. Bu kutsal davanın neferleriyiz. Ve biz böyle büyük bir davanın neferi olmaktan dolayı da gururluyuz, onurluyuz. Tarih boyunca hakla batıl arasında verilen mücadelede, hep hakkın yanında yer alan Müslüman milletinin varoluş mücadelesinin adı bugün AK Parti’dir. Bu böyle bilinmeli ve tüm halkımıza da böylece anlatılmalıdır. Bismillah deyip, 14 Ağustos 2001’de dava liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan bu kadim yolculuk, birçok badireyi atlatarak bugünlere kadar başarıyla gelmiştir. Allah’ın izniyle de bu başarı hep devam edecektir. Bu kadim AK yolculuk; memlekete hizmet demektir. Sanayi demektir. Kalkınma demektir. Yolu olmayanlar için yol demektir. Suyu olmayanlar için su demektir. Vatanından zalimce kovulan mazlumlar için yurt demektir. Vatanımıza göz dikenler içinse ecel demektir.”

-“ Allah’ın izniyle koşmaya devam edeceğiz”

Kimsesizlerin kimsesi olacaklarına değinen Tekin, şöyle konuştu:

“14 Ağustos 2001’den itibaren biz AK kadrolar olarak memleket sevdasına durmadan, yılmadan koşmaktayız. Allah’ın izniyle koşmaya devam edeceğiz. Kimsesizlerin kimsesi olacağız, mazlumların abisi, kardeşi olacağız, ayağına çağıran değil, ayağına giden olacağız.

Biz sizlerin gönüllerine talibiz, sizlere efendi değil, hizmetkar olmaya geliyoruz, inşallah. Sizlerden bir söz almak istiyorum, 31 Martta yüzde 71 oy almaya var mısınız? Bizler ve ekibimiz sizlere hizmetkar olmaya varız. Şimdiye kadar AK partiye oy vermemiş, fakat memleket sevdası olan diğer kardeşlerimizi de partimize kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Vatandaşımızı kırmadan, kırılmadan, diklenmeden, sabırla suhuletle davamızı anlatacağız. Her bir vatandaşımızı sabırla dinleyecek, dertleri ile dertleneceğiz. Kapı kapı dolaşıp “TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET” için verilen mücadelenin ne anlama geldiğini anlatacağız.”

-“Çalmadık kapı, gitmedik ev bırakmayacağız.”

İlçe genelinde çalışmalarını hızlandıracaklarını kaydeden Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yarından tezi yok, ilçe teşkilatımız öncülüğünde parti çalışmalarımızı hızlandırmalı, koordineli bir şekilde mahalle mahalle, ev ev, kapı kapı dolaşıp yapacağımız hizmetleri anlatmalıyız. Çalmadık kapı, gitmedik ev bırakmayacağız, herkesin elini sıkıp gönlünü kazanmak zorundayız. Ne kadar insana ulaşabilirsek, gönlünü kazanabilirsek o kadar  başarımız artar. Siyasi rakiplerimizin ve ekibinin söylemlerine bakmıyoruz, ne söylerlerse de önemsemiyoruz. Önemsediğimiz tek şey var oda ilçemizin problemlerine çözüm bulmak, halkımızın refah içerisinde yaşamasına katkı sağlamak, işsizlere iş bulmaktır. Biz işimize bakacağız, yapacağımız projelerimizi anlatacağız, işsizliğe getireceğimiz çözümlerimizi anlatacağız, göreceksiniz üç ay boyunca rakiplerimizle ilgilenmeyeceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Gönüller yapacağız, kalpleri kazanacağız.”

Açılışa, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, AK Parti İlçe Başkanı Güner Taş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Mercan, partililer ile binlerce vatandaş katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir