En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin’den tanıtıma davet

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, seçime az bir zaman kala çok önemli bir çıkışa hazırlanıyor. Tekin, önümüzdeki günlerde tanıtım toplantısı yapacak.
Bu haber 778 kere okunmuş. 21.03.2019 Perşembe 19:36

TANITIM TOPLANTISI OLACAK

AK Parti’nin Bahşılı’daki dinamik Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, aday olduğu günden bu yana ilçeye müthiş bir sinerji kazandırdı. Başkan Adayı Tekin, ilçede bir belediye başkanı gibi sorunları çözüme kavuştururken, takdiri de hak etti. Tekin, seçime az bir zaman kala önemli bir çıkış yapmaya ve sürprize hazırlanıyor. Tekin, önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir tanıtım toplantısı düzenleyecek.

 

TARİH, GÜN VE SAAT AÇIKLAMASI

Toplantıda ilçe için hazırladığı çalışmaları hem anlatacak ve hem de tanıtacak olan Başkan Adayı Tekin, toplantıya herkesi davet etti. Sosyal medyada tanıtım toplantısına yönelik davetler bir süredir yapılıyor. Toplantı 24 Mart tarihinde Pazar günü saat 13:00’te yapılacak. Bahşılı Pazar yerinde toplanan ekip Bahşılı TOKİ mevkiine doğru yürüyüş gerçekleştirecek. Toplantıda projelerin tanıtımı da olacak. Toplantıya herkes davet edildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir