En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin’den “zafer” mesaj

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Bu haber 805 kere okunmuş. 17.03.2019 Pazar 12:54

MESAJ YAYINLADI

Çanakkale Zaferinden övgüyle söz eden Tekin, mesajında şunları söyledi: “Türk milletinin gurur kaynağı, muzaffer tarihinin mümtaz sayfalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik uğruna tüm varlığını ortaya koyduğu unutulmaz bir destandır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum” sözlerinin vücut bulduğu bu zafer, Türk milletinin istiklali uğruna nelerini feda edebileceğinin en bariz göstergesidir. Hiçbir zaman geri dönmeyi düşünmeyen, düşmanı bile kendisine hayran bırakacak kadar asil bir davranış sergileyen kahraman ecdadımız, elde ettikleri bu zafer ile milletimizin hatta coğrafyanın kaderini değiştirmiştir.

 

RAHMET DİLEDİ

Onlar, birlik ve beraberlik içinde gösterdikleri bu onurlu ve kararlı duruş ile “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihin sayfalarına altın harflerle yazdırmıştır. O günlerde vatanın kurtuluşu uğrunda en yüce mertebeye kavuşmak için adeta yarışan Mehmetçiklerin hatırası hala canlı iken; bugün hain terör örgütlerine karşı vatan topraklarında ve sınırımızın hemen yanında gözünü kırpmadan şehadeti kucaklayan şehitlerimiz, bizlere büyük bir sorumluluk yüklemektedir.  Aziz şehitlerimizin fedakârlıkları ve şehit ailelerinin “Vatan Sağolsun” diye haykıran vakarı önünde saygıyla eğilirken, onlardan aldığımız güçle ülkemizi daha aydınlık ve müreffeh bir geleceğe taşıma kararlılığımız perçinlenmektedir. Bu vesile ile Çanakkale Zaferi’ni kutluyor, tüm aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan (c.c.) rahmet diliyorum.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir