En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin’e su teşekkürü

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatı ile ilçede suyu akmayan veya kesik/eksik olan mahalleler için yeni su çıkarılırken, mahalle sakinleri bu çalışma için teşekkür etti.
Bu haber 495 kere okunmuş. 21.07.2019 Pazar 11:57

SU ÇALIŞMASI YAPILDI

Bahşılı’in ilçesinin kimi mahallelerine özellikle yaz aylarında bahçe sulama işleri artınca su gitmiyordu. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile bazı yerlerde su arayışı yapıldı, çıkan sular ise mahallelere aktarılmaya başladı. Su çalışması devam ederken mahalle sakinleri Başkan Tekin’e teşekkür etti. Çıkarılan sular suyu eksik olan mahallelere aktarılıyor. Gelişmeye sevinen mahalle sakinleri sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalar ile teşekkür ediyorlar.

 

MAHALLELİDEN TEŞEKKÜR

Sosyal medya hesaplarından teşekkür açıklaması yapan mahalle sakinleri “İlçemizde 3 aydır süre gelen hummalı bir çalışma sonucu Yeşilköy Mahallesi ve Hüseyinnonbaşı Mahallesi tazyikli suyuna kavuştu. Özellikle Hüseyinonbaşı Mahallesi 2 ve diğer katlara su çıkmazken şimdi bütün hemşerilerimizden olumlu yanıtlar alınarak uzun yıllardır su problemi çekilen bölgeler bir bir problem giderilip vatandaşlarımızın refahı sağlanmaya başlamıştır. 3,5 aydır 200 e yakın su patlağını yaptıran devreye alınamayan 2 su deposunu devreye aldıran su işini kalifiye bilinçli bir ekibe teslim edip kısa sürede olumlu sonuçlar alan Bahşılı Belediye Başkanı Sayın Recep Zafer Tekin’e teşekkür ederiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir