En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin’e tebrik ziyareti

Bahşılı’nın yeni Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in önceki gün yine özel ziyaretçileri vardı. Ankara’nın köklü eğitim kurumlarından biri olan Birikim Okulları’nın yönetimi, Başkan Tekin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Bu haber 580 kere okunmuş. 15.04.2019 Pazartesi 20:19

ÖNEMLİ BİR ZİYARET

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’e tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in önceki gün yine özel ziyaretçileri vardı. Ankara’nın köklü eğitim kurumlarından biri olan Birikim Okulları’nın yönetimi, Başkan Tekin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Başkan Tekin’i makamında ziyaret eden okul yönetimi, bir süre sohbet etti ve başarılar diledi. Tekin’e ziyaret anısına bir de tablo hediye edildi.

 

TEBRİK ETTİLER

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Mustafa Alkan, “Kırıkkale Bahşili Belediye Başkanlığına seçilen velimiz sayın Recep Zafer Tekin 'i Ankara Birikim Okulları olarak makamında ziyaret ettik. Recep Zafer hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tekin, okul yönetimine teşekkür etti ve Bahşılı ilçesini arzu edilen yere taşımak, özellikle eğitim yatırımlarına da önem vermek için çaba göstereceklerini belirtti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir