En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

TEMAD buluşturdu

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şubesi (TEMAD), aileleri yemekte birlik ve beraberlik örneği sergiledi. Yenilen yemekte aileler birbirleriyle tanışma fırsatı buldu.
Bu haber 554 kere okunmuş. 16.12.2019 Pazartesi 10:28

BİR ARAYA GELDİLER

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale  Şubesi (TEMAD) Başkanı Yusuf Erdoğan, "Bizler bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimiz her zaman sürecek. Katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bu birliktelik daim olacak."dedi. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırıkkale Şubesi, TEMAD’ın Kuruluş Günü ve Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla bir program düzenledi. Başkanı Yusuf Erdoğan, "Yemekli yapılan etkinlikte  aynı zamanda, eski dostlarında bir araya gelmesine vesile oldu. Bende programa iştirak edip, uzun bir süredir göremediğim arkadaşlarımı ve yaşça bizlerden büyük olan abilerimi görme fırsatı yakaladım. Oldukça güzel bir ortamda sohbetler yapılırken, alanda bulunan dernek üyeleri hem TEMAD’ın kuruluş yıldönümünü hem de Dünya Astsubaylar Günü’nü kutladı.Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırıkkale Şubesi, ilçemizde oldukça aktif olarak faaliyetlerini sürdürmekte, yapmış oldukları sosyal etkinliklerle de adını sıkça duyurmaktadır. İlde yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri, üyeleri arasında dayanışma, kaynaşma, birlik ve beraberliği sağlama adına yapmış oldukları etkinlik ve çalışmalarla da adından söz ettirmesini bildi.^

 

BİRLİK VE BERABERLİK

TEMAD Kırıkkale Şubesi, dernek üyelerine yönelik olarak çeşitli kültür gezileri de düzenleyerek moral depoluyor. Yalnızca dernek üyelerinin değil, ailelerin de bir bütün olmasında fark yaratan TEMAD Kırıkkale Şubesi, dernek binasında üyelerini nezih bir ortamda ağırlayarak, dostlukların ve arkadaşlıkların sıcak kalmasında önemli rol oynuyor. TEMAD Kırıkkale Şubesi, üyelerine yönelik olarak düzenlemiş oldukları bilgilendirme seminerleri ile de üyelerine birçok konuda yol gösterici oluyor ve aydınlatıyor. Dernek binasında üyeler, güzel bir ortamda birçok şeyi paylaşıp, üzüntü ve sevinçlerine de ortak oluyorlar.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir