En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Teşkilat piknikte buluştu

Ak Parti Kırıkkale İl Teşkilatı, piknikte buluştu. İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetimleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle Başkanlarının katıldığı buluşmaya ev sahipliği yapan İl Başkanı Nuh Dağdelen, tüm partililerle yakından ilgilendi.
Bu haber 828 kere okunmuş. 27.07.2018 Cuma 13:19

DAHA YOLUMUZ ÇOK

Celal Bayar Parkı’nda sıcak ve samimi bir ortamda geçen piknikte partililere seslenen Başkan Nuh Dağdelen, “24 Haziran Seçimlerinde her birinizin gösterdiği gayreti unutmamız mümkün değil. Kiminiz ev ev dolaştınız kiminiz mahalle mahalle broşür dağıttınız. Gecenizi gündüzünüze kattınız, işinizden evinizden fedâkarlık ettiniz. Siz değerli dava arkadaşlarıma can-ı gönülden şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Konuşmasını “Önümüzde yerel yönetimler seçimleri var. Birlikte yürüyecek çok yolumuz var. Ak Parti bayrağını en üst seviyelere birlikte taşıyacağız” sözleriyle sürdüren İl Başkanı Nuh Dağdelen, Ak Parti teşkilat mensuplarına “Sizler benim ağabeylerim, ablalarım, kardeşlerimsiniz. Desteğinizle Partimizi ve sizleri en iyi yerlerde temsil etmeyi Rabbim bize nasip etsin” diye seslendi.

 

DAYANIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLENDİ

Partililerin gönüllerince sohbet etme ve yorgunluk atma imkanı bulduğu piknikte, yüzlerce misafire ikramlar verildi. Ak Parti teşkilat mensupları, sıcak günde gölgenin tadını çıkardı, birlik ve dayanışma örneği sergiledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir