En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tezel İyi Parti'den aday adayı

24 Haziran’da yapılacak olan seçim öncesi Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi eski Başhekimi ve İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu üyesi Prof. Dr. Adnan Tezel, İYİ Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Tezel, “Bende bu hizmet yarışında üzerime
Bu haber 1078 kere okunmuş. 02.05.2018 Çarsamba 13:55

BİRLİK VE BERABERLİK

Tezel, “Milletin istikbalini yine milletin azim ve kararının kuracağına ve demokrasiye inandığım için tek millet, tek vatan, tek bayrak ülküsü ile vatanımıza istikbalimize hayırlı işler yapmak için insanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesi ile bedenen ve ruhen sağlıklı nesillerin gelişmesine katkı sağlamak için toplumsal barışı tesis etmek din, dil, ırk, cinsiyet ayırımı gözetmeksizin, uluslararası alanda güçlü, saygınlığı yüksek, yaşam kalitesi artmış, ekonomik refah düzeyi yüksek bir Türkiye oluşturmaya katkı sağlamak için aday olduğumu belirtmek isterim” dedi.

 

HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIM

Mesleğime başlarken etmiş olduğum Hipokrat yemininde olduğu gibi içinizden biri olarak göreve geldiğim takdirde, Kırıkkale’ye hizmet etmekte üzerime düşen görevi yerine getireceğim. Dil, din, ırk, mezhep, parti ve zümre ayrımı yapmaksızın çalışacağıma söz veriyorum. Milletvekili milletin sesidir, devlet kademelerinde de temsilcisidir. Milletin bu sesini hep duyacağıma ve en üst perdeden gerekli mercilere ileteceğime söz veriyorum” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir