En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tiyatro jesti

Bahşılı Belediyesi, Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu ve Bahşılı İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören 5, 6 ve 7.sınıf öğrencilerini tiyatroyla buluşturdu.
Bu haber 254 kere okunmuş. 18.02.2022 Cuma 18:12

Bahşılı Belediyesi alt yapı-üst yapı, peyzaj, sağlık ve birçok belediye faaliyetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışının uygulanmasıyla da fark yaratmaya devam ediyor. Bahşılı Belediyesi, Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu ve Bahşılı İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören 5, 6 ve 7.sınıf öğrencilerini tiyatroyla buluşturdu.

 

 

TİYATRO İZLEDİLER

17 şubat 2022 tarihinde  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi Salonu’nda perdeye çıkan Feda/Bir Yürek Yangını adlı tiyatro oyunu 1.Dünya Savaşı yıllarında Filistin Cephesi’ne asker ve silah sevk eden trene, Haydarpaşa Tren Garı’nda yapılan sabotaj ve o dönemin Osmanlı Ordusu’nun yaşadığı zorlukları, her şeye rağmen savaşın tam ortasında yaşanan bir sevgiyi konu aldı. Abdülhamit Işık’ın yazdığı Abdül Süsler’in yönettiği oyun seyirciden tam not aldı.

 

ÇOCUKLAR ÇOK SEVDİ

Bahşılı Belediyesi,  ilçe öğrencilerinin ulaşımına ücretsiz tahsis ettiği servislerle oyuna ulaşım sağlayan çocukların sevinci gözlerinden okundu. Düşünceleri sorulan çocuklar: ‘’Çok mutluyuz, şehrimizde böyle etkinlikler çok az oluyor. Oyuncuları birebir görmek çok heyecanlıydı. Tiyatronun verdiği his ve oyunun konusu bizi çok etkiledi” ifadelerini kullandılar.

 

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Oyuna giden çocuklar, Başkan Recep Zafer Tekin Amca’ya teşekkür ederiz, o bizi düşünüp böyle etkinliklere katılmamızı sağlayan tek başkan. Onu seviyoruz, böyle gösterilere daha çok gitmek istiyoruz” diye konuştular.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir