En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

TL resmen eriyor

TL’de tarihi düşüş: Dolar ve euroda rekor üstüne rekor. Önceki akşam kur ve faiz açıklaması sonrasında yükselişe geçen dolar/TL, bu sabah 13,45 ile rekor tazeledi. Euroda 15,16 seviyesi aşıldı.
Bu haber 211 kere okunmuş. 23.11.2021 Salı 17:36

KARA SALI YAŞANDI

Dünyanın pek çok ülkesi faiz artışı ya da desteklerini çekme eğilimine girerken, Türkiye’de faizlerin dünyanın aksine düşürülmesiyle dolar/TL sert çok sert yükselişle 13,45’i aştı. Euro/TL’de bir eşik daha aşıldı ve 15,16 seviyesi aşıldı. Dün öğleden sonra 11,19 olan dolar/TL, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması sonrasında sert yükseliş yaşadı. Sabah saatlerinde kısa süreli bir artış ardından ise düşüş yaşanmıştı.

 

BİRDEN YÜKSELDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TBMM’deki konuşması ile birlikte döviz ve altında artış başladı. Bahçeli’de sisteme destek açıklamasında bulunurken, dolar, euro ve altın rekor üstüne rekor kırdı. Dolar 14 lirayı aştı, Euro 15 lirayı geçti, gram Altın ise 150 TL’yi gördü. Piyasada altın ve döviz tabelaları kapandı. Esnaf, iş adamı ve sıradan vatandaşlar gelişmeleri endişe ile takip etti. Salı günü bunlar yaşanırken, “Kara Salı” olarak tarihe geçti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir