En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Torba yasa teklifi

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulan ve içerisinde gazilerin kesilen maaşlarına yönelik çalışmanın da olduğu Torba Yasa hakkında açıklama yaptı.
Bu haber 658 kere okunmuş. 19.02.2020 Çarsamba 07:59

ÖNEMLİ BİR KONU

Geçtiğimiz 2019 yılında çalıştıkları kurumlardan emekli olan gazilerin emekli maaşlarının kesilmesinden sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanlığı nezdinde eylem gerçekleştiren gaziler için Torba Yasası hazırlandı. Konu hakkında açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, “Kamuoyunun da bildiği üzere çalıştıkları kurumlardan emekli olan Gazilerimizin emekli maaşları 2019 Aralık ayı itibariyle kesilmişti.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Bu süre zarfında tüm şubelerimiz SGK İl Müdürlükleri önünde basın açıklaması yaptı ,Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önünde yine tüm şubelerimiz ile basın açıklaması yapıldı, İlgililerden konunun çözüme kavuşturulacağı sözü verildi. Tüm şubelerimiz bölge milletvekilleri ile görüşme sağladı ve desteklerini istedi. Genel merkezimiz ve 15 şube başkanımız ile Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışma grubu oluşturuldu ve Mecliste HDP hariç bütün siyasi parti temsilcileri ile görüşüldü, destek istendi.” Ayrıca genel merkez yönetimimiz sürekli meclis çalışmalarını takip etti ve bir dizi görüşmeler yapmaya da devam etti. Bugün itibari ile emeklerimiz boşa çıkmadı ve taleplerimizin de içerisinde olduğu Torba Yasa Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir