En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Trafik uyarısı!

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ahmet Varlı, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
Bu haber 1092 kere okunmuş. 09.05.2018 Çarsamba 14:22

UYARI YAPTI

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ahmet Varlı, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı. Varlı, mesajında, her yıl trafik kazalarında yaşanan can ve mal kayıplarına dikkat çekerek, karayollarını kullanan herkesin daha dikkatli ve duyarlı olmaları gerektiğini belirtti. Karayollarında toplumsal bilinç oluşturmak ve kurallara uymayı alışkanlık haline getirmek gerektiğini vurgulayan Varlı, şunları kaydetti: 
 

AÇIKLAMADA BULUNDU
"Trafik ve karayolları emniyeti ülkemizin en önemli konularından biridir. Alınan tüm önlemlere rağmen kural ihlalleri ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazalarda her yıl birçok vatandaşımız maalesef hayatını kaybetmekte, yaralanmakta, sakat kalmaktadır. İhmal ve dikkatsizlikler yüzünden yaşanan bu trafik kazaları ayrıca ülke ekonomisine de büyük kayıplar yaşatmaktadır. Ülkemizde araç sayısının hızlı bir şekilde artması trafik sorununun da aynı hızla büyümesine neden olmuştur. Bu sorunla mücadelenin başlıca yolu da trafik kurallarına uymaktır.

 

BİLGİLER VERDİ

Uzun araştırma ve deneyimler neticesi ortaya çıkan trafik kuralları, trafiği düzenlemede kullanılan uyarıcı levhalar, ışıklı ve sesli tabelalar ve benzeri trafik işaretlerine uymak, bir sürücü ya da yayanın sadece kendi can güvenliği değil, karayolunda bulunan tüm insanların can ve mal güvenliklerini koruyacaktır. Tüm vatandaşlarımızı trafik kurallarına uymaları, araç kullanırken daha anlayışlı ve sakin olmaları konusunda uyarıyor, kazaların en aza indiği bir ülke dileğiyle Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası'nı kutluyorum" 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir