En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Trafikte kaos

Kırıkkale Belediyesi tarafından aylardır sürdürülen çalışmalar zamansız yapıldığı için eziyete dönüştü. Dün resmen şehirde kaos yaşandı.
Bu haber 242 kere okunmuş. 06.04.2022 Çarsamba 18:23

TRAFİK KAOSU YAŞANDI

Kırıkkale Belediyesi tarafından aylardır sürdürülen çalışmalar zamansız yapıldığı için eziyete dönüştü. Dün resmen şehirde kaos yaşandı. Gece yapılabilecekken çalışmaları vatandaşlar görsün anlayışı nedeniyle gündüz yapıldığı ileri sürülürken, bu durum şehir trafiğini ve yaşamı adeta kilitledi. Samsun yolunun bir şeridi ulaşıma kapatılırken, trafik için başka bir güzergah da belirlenmediğinden bir çok kişi gün boyu sorun yaşadı. Hastalar hastanelere veya hastaneden evlerine ulaşmakta güçlük çekti, ilaç şirketleri eczanelere ilaç ulaştırmakta zorlandı, servisler büyük sıkıntı yaşarken, ulaşım resmen kilitlendi.

 

YARDIMCI OLUNMUYOR

İlk kez böyle bir duruma şahit olan bir çok kişi asfalt ekipleri ve Belediye personeli ile zaman zaman tartış. Trafik polislerinin de güzergahlarda sıkıntılı durumlara müdahale edemedikleri gözlendi. Bazı noktalarda asfalt ekipleri, Belediye personeli ve Polislerle sürücü ve vatandaşların tartıştığı gözlendi. Bir vatandaş, hastasını hastaneye yetiştirmeye çalışırken, “yardımcı olur musunuz?” talebine karşılık, “Bana ne senin hastandan” yanıtı aldığını söyledi. Buna benzer bir çok durumun yaşandığı şehirde gerginliğin artmaması için çalışmaların gece yapılması öneriliyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir