En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tretuvar çalışması

Bahşılı ilçesinde yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar devam ediyor.
Bu haber 486 kere okunmuş. 15.12.2020 Salı 17:10

Bahşılı ilçesinde yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar devam ediyor. İlçede sıcak asfalt yapılan bölgelerin tretuvar çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

 

ÇALIŞMA YAPILIYOR

Bahşılı ilçesinde yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar devam ediyor. İlçede sıcak asfalt yapılan yerlerin tretuvar çalışmaları başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, çalışmalarla ilgili bilgi verdi ve “Sıcak asfalt yapılan yerlerin tretuvar çalışmaları başladık, kısa zamanda tamamlanacak inşallah. Halkımızın her alanda sorun ve taleplerine yönelik çözüm üretmek amacıyla çalışmalarımız gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bizler vatandaşlarımızın bizlere emaneten verdiği bu görevi en iyi şekilde yerine getirmenin çaba ve gayreti içerisindeyiz” dedi.

 

TEKİN BİLGİ VERDİ

Bahşılı’nın gelişmesi noktasında gereken özveriyi gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Tekin, yürütülen çalışmaları değerlendirerek, “Belediyemizin imkanlarını halkımızın yararına en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Sosyal, kültürel, eğitim ve vatandaş odaklı yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yolu bulunmayan bölgelerimizin dahi sıcak asfaltla buluşmasının gayreti içerisindeyiz. İnşallah bu tretuvar çalışmalarıyla yol güzergahlarımız daha belirgin hale gelecektir. Burada görev alan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir