En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

TSO ile vedalaştı

Göreve başladığı ilk günden bu yana şehrin gelişmesi, sahip olduğu değerlerin ön plana çıkarılması ve şehre yatırımcı çekme konularında...
Bu haber 286 kere okunmuş. 15.09.2021 Çarsamba 18:02

Göreve başladığı ilk günden bu yana şehrin gelişmesi, sahip olduğu değerlerin ön plana çıkarılması ve şehre yatırımcı çekme konularında büyük bir özveriyle çalışan, hizmetleri ve projeleri ile şehrin vizyonunu değiştiren Vali Yunus Sezer Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu.

 

 

VEDA ZİYARETİ YAPTI

10 Eylül 2021 tarih ve 454 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı’na atanan Vali Sezer ziyaretinde Meclis Başkanı Ömer Akçelik ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Rasim Ölmez ile sohbet ederek görev süresi ile ilgili değerlendirmede bulundu. Şehrin kazanımlarının ve devam eden yatırımların takipçisi olacağını ifade eden Vali Sezer, Kırıkkale’de görev yapmış olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Hizmetleri ve halka yakınlığı ile silinmez izler bırakan Vali Sezer’in şehirden ayrılıyor olmasının Kırıkkale için çok büyük bir kayıp, AFAD Başkanlığı gibi bir göreve gelmesinin ise ülke için çok büyük bir kazanım olduğuna dikkat çeken Meclis Başkanımız Ömer Akçelik, hizmetleri ve kazandırdıkları için Vali Sezer’e teşekkür etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir