En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

TSO’dan erzak yardımı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından korona virüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren ihtiyaç sahibi 800 aileye Ramazan ayı içinde gıda çeki dağıtımı yapıldı.
Bu haber 285 kere okunmuş. 28.04.2021 Çarsamba 18:21

YARDIM YAPILDI

Tüm dünyayı etkileyen korona virüs salgının şehrimizdeki etkilerini azaltmak ve en az etkiyle atlatmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan yardımında bulundu. Meclis üyeleri aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşarak 100’er TL değerinde 800 adet alışveriş çeki dağıtımı gerçekleştirildiğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, oda olarak her yıl Ramazan ayında gerçekleştirilen gıda yardımları ve okul sezonu başında yapılan eğitim yardımları ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya çalıştıklarını söyledi.

 

YARDIM AÇIKLAMASI

Varlı şöyle devam etti: “Devletimizin virüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza bir dizi destek verdiğini biliyoruz. Bizlerde Kırıkkale TSO olarak bu süreçte üzerimize düşen görevi yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl Ramazan ayı için meclis üyelerimiz aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak 800 Alışveriş Çeki dağıtımı yaptık. Pandemi sürecinde üyelerimizle irtibatımızı da en üst seviyede tutmaya gayret ediyor, üyelerimizden aldığımız bildirimleri devletimizin ilgili birimlerine iletip çözüm aşamalarını yakından takip ediyoruz. Ülke olarak karşılaştığımız her sorunda olduğu gibi bu salgından hep birlikte kurtulacağımızı biliyoruz. Çünkü biz birlikte güçlüyüz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir