En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

TSO’dan tablet desteği

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) "Eğitime Engel Yok Projesi" kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 80 tablet desteğinde bulundu.
Bu haber 418 kere okunmuş. 02.10.2020 Cuma 16:30

DESTEK SAĞLANIYOR

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) "Eğitime Engel Yok Projesi" kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 80 tablet desteğinde bulundu. KTSO'dan yapılan açıklamaya göre, evlerinde bilgisayar ya da tablet gibi iletişim araçları bulunmadığı için uzaktan eğitim programından geri kalan öğrencilerin programa dahil olabilmeleri adına Kırıkkale Valiliği tarafından başlatılan projeye 80 tabletle katkıda bulunuldu.

 

BİLGİ VERDİLER

Tabletleri İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi'ye teslim eden Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, pandemi sürecinin eğitim alanında da birçok olumsuzluğa neden olduğunu aktardı. Yaşanan sorunlar ne kadar büyük olursa olsun eğitimin aksamaması gerektiğini ifade eden Varlı, KTSO'nun sosyal yaşama destek noktasında her zaman üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.Yusuf Tüfekçi de duyarlı davranışlarından ve eğitime desteklerinden dolayı Varlı ve yönetim kurulu ile oda üyelerine teşekkür etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir