En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Türkmenlere yardım

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçe için yürütülen çalışmaların yanı sıra sosyal destek çalışmalarına da ara vermiyor.
Bu haber 234 kere okunmuş. 26.12.2021 Pazar 12:41

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçe için yürütülen çalışmaların yanı sıra sosyal destek çalışmalarına da ara vermiyor. Başkan Tekin, Ayyıldız Derneği arıcılığıyla Afrin’deki Türkmen okullarına malzeme desteğinde bulundu.

 

DESTKEK OLUNDU

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçe için yürütülen çalışmaların yanı sıra sosyal destek çalışmalarına da ara vermiyor. Başkan Tekin, Ayyıldız Derneği arıcılığıyla Afrin’deki Türkmen okullarına malzeme desteğinde bulundu. Dernek yönetiminin ziyareti ile Afrin’deki Meryemeyn köyündeki Türkmen okullarına kırtasiye, masa, sıra ve inşaat malzemesi desteği sağlandı. Destek çalışmasıyla ilgili bilgi veren Başkan Tekin, “Kırıkkalemizin ileri kuruluşlarından Ayyıldız Derneği öncülüğünde Suriye Afrin Meryemeyn köyündeki Türkmen okullarına yapmış olduğumuz  kırtasiye, masa, sıra, İnşaat yardım desteğini yerine ulaştırmamıza destek olan AYYILDIZ Derneğine teşekkür ederiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir