En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Umuda destek olun

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, Karşıyaka Mahallesi’nde toplantı yaptı, Tokatlılar Vakfı’nı ziyaret etti ve yeni projelerini açıkladı.
Bu haber 64 kere okunmuş. 29.02.2024 Perşembe 18:54

SEÇİM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal’ın seçim çalışmaları devam ediyor. Önal, Tokatlılar Vakfı’nı ziyaret etti, yeni projelerini sosyal medyadan duyurmayı sürdürdü ve Karşıyaka Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Doğup büyüdüğü yer olan Karşıyaka Mahallesi’nde toplantı yapan Önal, mahallenin sorunlarını ve Kırıkkale’nin sorunlarını bildiğini söyledi ve sorunlara çözüm bulmak için de destek istedi. Önal,

 

SORUNLAR VARKEN NERDEYDİNİZ?

Bana her zaman güç verdiniz, her zaman yanımda oldunuz. Şimdi sıra bu kardeşinizde. Bana sahip çıktınız. Yıllardır bu kenti yönetenler neden Karşıyaka Mahallesine bakmadılar. Yapamazlar mıydı? Bakmadılar. Ama şimdi sıra bizde. Problemleri biliyoruz, sorunları biliyoruz. Alt yapıda olan eksikleri biliyoruz. Mahallenin sahipsizliğini biliyoruz. Bir sürü eksiklik var. Ben bu mahallenin bir evladıyım. Burada büyüdüm. Aradan 20 yıl geçmiş Karşıyaka Mahallesine bir şey yapılmadığı gibi geriye gitmiş. Tren raylarının bu tarafına başta Karşıyaka Mahallesi olmak üzere asla dönüp bakmadılar. Sadece seçimden seçime, oya ihtiyaçları olduğunda Karşıyaka Mahallesini hatırladılar. Şimdi seçim var, şimdi oya ihtiyaçları var o yüzden buradalar. Peki on yıldır yirmi yıldır neredesiniz? Karşıyaka Mahallesinin devasa sorunları varken neredeydiniz?

 

ÖNAL’A DESTEĞE DAVET EDİYORUM

Karşıyaka Mahallesine hizmet etmediler. Ama görüyorum ki artık Karşıyaka Mahallesinden onlara oy yok. Mahallenin bu kısmında kanalizasyonu olmayan evler var. 2019 da gelmiştim yok demişlerdi, aradan beş yıl geçti hala yok. Şimdi sıra bizde, problemleri biliyoruz, sorunları biliyoruz. Alt yapıda eksikleri biliyoruz, mahallenin sahipsizliğini biliyoruz. Ben burada büyüdüm. Bu mahallenin bir evladıyım. Aradan yirmi yıl geçmiş Karşıyaka’ya bir şey yapılmadığı gibi geriye gitmiş. Öyleyse burada bir umut var, bir beklenti var, değişim var, yeni şeyler söylemek lazım diyen insanlar var. Artık yeter diyenler var. Öyleyse 31 Martta umuda, Ahmet Önal’a oy vermeye davet ediyorum.

 

HEP BİRLİKTE VAR MISINIZ?

Belediyeye vergi ödüyoruz, bunun karşılığında hizmet olarak ne alıyoruz? Karşıyaka’ya ne verdiler? Yazın günlerce burada sular kesildi. 30 gün sonra sizi bu kadar sorunla baş başa bırakanlardan hesap soralım. Hep birlikte başaracağız. Hem vallahi hem billahi. Hiç merak etmeyin. Mahallelerimize pırıl pırıl parklar yapacağız. Yollar berbat durumda yollarımızı yapacağız. Yirmi yıldır alt yapı yapmadılar alt yapıyı yapacağız. Emeklilerimize sosyal tesisler yapacağız. Gençlerimize spor tesisleri yapacağız. Beraber kazanacağız, beraber başaracağız. Herkesin yüzü gülecek, bu mutluluğu hep birlikte yaşayacağız. Ben karar verdim yola çıktım, buna siz de inanın. Allah yardımcımız olsun. Hep birlikte Kırıkkale’yi güzelleştirmeye var mısınız” dedi.

 

PROJELERİNİ PAYLAŞIYOR

Önal, Tokatlılar Vakfı’nı da ziyaret ederek toplantıya katıldı ve “Tokatlılar Vakfı'nı ziyaret ettik. Vakıf Başkanımız sayın Hüseyin Alanbayı ve Vakıf yönetimimize yürekten teşekkür ederiz” dedi.  Sosyal medya hesabından projelerini açıklamayı da sürdüren Önal, son paylaşımında “İbadethane Temizlik ve Çevre Düzenleme Desteği Hizmeti, Bölgesel Belediye Tanzim Satış Yerleri, Dar Gelirli Ailelerin Eğitim Gören Çocuklarına Beslenme Desteği, Evde Yaşlı Bakım ve Temizlik Hizmeti, Genç Girişimcilere ve Öğrencilere Proje Desteği” projelerini paylaştı. Önal, daha önce de dört ayrı projesini paylaşmıştı. Proje paylaşımları devam edecek.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir