En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Umut olacağız

Gelecek Partisi, Keskin İlçe Başkanlığı'nın 1. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi.
Bu haber 881 kere okunmuş. 25.02.2021 Perşembe 16:25

Gelecek Partisi, Keskin İlçe Başkanlığı'nın 1. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi. Kongrede tek aday olan Şabab Yücel Gedikali, başkanlık görevine seçildi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ," Bizim mücadelemiz boz toprakların yeşermesi, boz topraklara umut olmaktır” dedi.

 

 

KONGRE YAPILDI

Kongrede tek aday olan Şabab Yücel Gedikali, delegelerin oyunu alarak başkanlık görevine getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Başkan Gedikali yaptı. İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci’nin davetiyle bu görevi aldığını belirten Gedikali, “Hep birlikte elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

İl Başkanı Av. Gülfem Betül Ekinci ise, “Gelecek Partisi’nin 4 kadın il başkanlarından biri olarak, ilk kadın ilçe başkanını atayarak bir ilke imza attık. Böylelikle çınarın gölgesindeki kadının Kırıkkale gibi, Keskin gibi baskıların yoğun olduğu bir bölgede siyaset yapabileceğini, teşkilatlanabileceğini göstermiş olduk. Kısa sürede kuruluşunu tamamlayarak kongresini gerçekleştiren ilçe başkanımıza çalışmalarında başarılar temenni ederim” dedi.

 

BEN HER ŞEYİ GÖRDÜM

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Ben Keskin’in Konur köyündenim. Ben bozkırın çocuğuyum, gece kondularda büyüdüm, ayakkabı boyadım, hamallık yaptım öyle öyle  fakülteler bitti. Sonra bozkırın çocuğu Ege’ye gitti. Hapishaneler gördüm, 12 Eylül’ü yaşadım. 7 yıl idamla yargılanarak hapishanede kaldım. Çıktıktan sonra bu Türkiye’de bütün siyasi parti liderlerinin talebidir. Ecevit, Menderes, Türkeş, Muhsin Yazıcıoğlu, Deniz Baykal. Hemen hemen hepimiz cezaevleri gördük. Bozkırın çocuğu Manisa’ya gideceksiniz orada gençlik liderliği yapacaksınız üç dönem milletvekilliği, bir iktidar partisinin genel başkan yardımcılığı yapacaksınız çok zordur. Bizim mücadelemiz boz toprakların yeşermesi, boz topraklara umut olmaktır. Keskin’den çıkıp Manisa’ya giden bu kardeşinizi oradaki vatandaşlarımız kucakladılar” dedi.

 

YÖNETİM BELLİ OLDU

Kongreye Adalet Politikaları Başkanı Avukat Ali Aydın, Dış İlişkiler Başkanı Emekli Büyükelçi Ümit Yardım, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ile Gelecek Partisi’nin üyeleri katıldı. Parti yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Şabab Yücel Gedikali, Adem Güler, Rıza Atakul, Mehmet Bekeç, Gülsüm Tek, Ercan Karalök, Selçuk Öge, Yaşar Yücel, Bingöl Uluyüz, Levent Barin, Verdi Aygül, Mevlüde Cundu, Aydın Baran, Kadir Diril, Murat Evice.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir