En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali açıklama yaptı

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, akaryakıt kalite kontrol numune deposunda meydana gelen ve 1 işçinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili açıklama yaptı.
Bu haber 4723 kere okunmuş. 01.02.2019 Cuma 08:49

PATLAMA YAŞANDI

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, akaryakıt kalite kontrol numune deposunda meydana gelen ve 1 işçinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili açıklama yaptı.  Olay, Kırıkkale'nin Bahşili ilçesinde bulunan rafineri bölgesindeki bir akaryakıt kalite kontrol numune deposunda akşam saatlerinde patlama meydana geldi. Patlama sonrası depoda yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlama sırasında içeride bulunan İsmail Sönmez isimli bir işçi hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kırıkkale Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri depodaki yangını söndürerek kontrol altına aldı. Olay yeri inceleme ekipleri depoda patlamanın olduğu depoda inceleme yaptı.

 

VALİ BİLGİ VERDİ

Olay yerinde incelemelerde bulunan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, "Neyden kaynaklandığı belli değil ama patlama meydana geldi. Bir vatandaşımız hayatını kaybetti. İtfaiye ve AFAD ekibimiz olaya müdahale ettiler. Şu anda olay yeri kontrol altında bir sıkıntı yok ama bir işçimiz hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Yangına müdahale ediliyor, çıkış anı ile ilgili kesin bir bilgi yok. Raporda ortaya çıkacak" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir