En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali ASKON ziyareti

Vali Mehmet Makas'ın ASKON Kırıkkale Şubesi ziyareti, şehrin yatırım potansiyelini ve sanayi gücünü vurguladı.
Bu haber 39 kere okunmuş. 02.10.2024 Çarsamba 20:46

VALİ ZİYARET ETTİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şubesi’ni ziyaret ederek iş dünyasıyla bir araya geldi. Valilik bünyesindeki çalışmaların yanı sıra, Kırıkkale’nin yatırım potansiyeli üzerine bilgiler paylaşan Vali Makas, şehrin sanayi alanındaki gücünü vurguladı.

 

YATIRIM AÇIKLAMASI

Ziyaret sırasında ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik ve üyeler, Valinin samimi karşılamasıyla memnuniyetlerini dile getirdi. Vali Makas, Kırıkkale’nin sanayi kenti olma yolunda önemli adımlar attığını belirterek, “Kırıkkale, yeni düzenlemelerle yatırımcılar için daha cazip hale gelecektir. Keskin OSB ve Silah İhtisas OSB’de planlanan projelerle birlikte yeni organize sanayi bölgemizin devreye girmesi, şehrimizin potansiyelini harekete geçirecektir” dedi.

 

GEYİK BİLGİ VERDİ

ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik ise, Vali Makas’ın iş dünyasına yönelik samimi tavırlarını ve vatandaşlarla kurduğu yakın ilişkileri övgüyle karşıladı. Geyik, “Valimiz, şehrimize geldiği günden beri bize rehberlik ediyor ve esnaflarımızla olan derin bağıyla gönlümüzü kazanmıştır” diye konuştu. Ziyarette ASKON Kırıkkale’nin üye profili ve sektörlerine dair bilgiler veren Geyik, yeni yatırım hazırlıklarının sürdüğünü ifade etti. Ayrıca, Afrika ülkeleri ile Kırıkkale arasında ticari köprü kurma hedefleri doğrultusunda Mali ve Etiyopya’ya ilk ihracatlarını gerçekleştirdiklerini aktardı.

 

DESTEK SÖZÜ VERDİ

Vali Makas, işadamlarıyla yaptığı sohbetlerde Kırıkkaleli girişimcilerin helal yoldan kazanç peşinde koşmalarının takdire şayan olduğunu vurguladı ve “Yapacağınız her hayırlı işte size destek olmaya hazırız. Kapımız her daim açıktır. Kırıkkale’ye yapılacak her türlü yatırımda üzerimize düşeni yapmaktan memnuniyet duyarız” şeklinde konuştu. Ziyaretin sonunda işadamları, çeşitli konular hakkında merak ettikleri soruları sordu ve önerilerini dile getirdi. Vali Makas, iş dünyasının taleplerini dikkatle dinleyerek, destek sözü verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir