En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali kim olacak

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’in AFAD’a başkan olmasından sonra Kırıkkale’ye Vali olarak kimin atanacağı merakla bekleniyor.
Bu haber 290 kere okunmuş. 01.10.2021 Cuma 18:29

MERAKLA BEKLENİYOR

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’in AFAD’a başkan olmasından sonra Kırıkkale’ye Vali olarak kimin atanacağı merakla bekleniyor. Vali Sezer’in başlattığı projelerden eksik kalanların tamamlanması gerekiyor. Ayrıca Sezer’in yükselttiği çıtayı aşacak çalışmalar da yeni Vali’den bekleniyor. Peki Vali kim olacak? Bu konuda bir girişim veya kulis faaliyeti var mı? Kırıkkaleliler bunları merak ediyor. İktidar kanadında bu konuda herhangi bir girişimin olmadığı gözleniyor. Bu konuda ne kulis haberleri geliyor ne de bir girişim, temas veya öneri.

 

BİR GİRİŞİM YOK GİBİ!

Kırıkkale kamuoyu iktidar kanadının bu konuda çalışma yapmasını dinamik bir ismin Kırıkkale’ye atanmasının sağlanmasını ve Vali Sezer’in boşluğunun doldurulmasını istiyor. Kamuoyuna şu ana kadar bu konuda herhangi bir girişim çabası yansımış değil. İşte bu yüzden Kırıkkale’nin önde gelen bazı önemli isimleri ve eşraf takımı iktidarın konuyla ilgili girişim yapmasını istiyor. Ancak iktidar kanadına yakın isimler konuyla ilgili bilgi vermekten kaçınıyor. Sebebi ise herhangi bir girişimi gizli tutmak değil, herhangi bir girişimin olmaması. Bu durum Kırıkkale’nin projeleri için endişe verici bulunuyor.  Atamanın muhtemelen sürpriz olacağı üzerinde duruluyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir