En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali Sezer bölgede

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ne kadar değerli bir bürokrat olduğunu Kırıkkale’de yaptığı çalışmalardaki gibi Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde de gösterdi.
Bu haber 213 kere okunmuş. 19.08.2021 Perşembe 18:27

ÇALIŞMALARA KATILIYOR

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ne kadar değerli bir bürokrat olduğunu Kırıkkale’de yaptığı çalışmalardaki gibi Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde de gösterdi. Bölge valileri ile birlikte selin yaşandığı yere giden Vali Sezer, burada hem hasar tesbiti çalışmalarına katılıyor, hem de bölge sakinleri ile yakından ilgilenerek onlara moral veriyor. Çalışmalarla bizzat ilgilenen Vali Sezer, Kırıkkale’deki gibi Bozkurt ilçesinde de her şeyle yakından ilgilenerek ne kadar değerli bir bürokrat ve görev adamı olduğunu gösteriyor.

 

HABER PAYLAŞIMLARI YAPILDI

Valiliğin sosyal medya hesaplarından Vali Sezer’in bölgedeki çalışmalarıyla ilgili paylaşımlar yapılarak bölgeye sağladığı katkının öyküsü anlatılıyor. Paylaşımlarda, “Valimiz Yunus Sezer, Kastamonu/Bozkurt ilçesi Dursun köyü yolunda hasar tespit çalışmalarına katıldı”, “Valimiz Yunus Sezer, Kastamonu/Bozkurt ilçesi Kestanesökü köyündeki sel felaketinde hayatını kaybeden Mehmet Bayar'ın eşine baş sağlığı ziyaretinde bulundu” bilgileri verildi.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Ayrıca, “Valimiz Yunus Sezer, Kastamonu/Bozkurt ilçesi Kestanesökü köyünde köprü yapılacak dere yatağında incelemelerde bulundu”, “Valimiz Yunus Sezer, Kastamonu/Bozkurt ilçesi Kestanesökü köyünün bağlantı yollarını inceleyerek, sel felaketi sebebiyle kapalı olan yolların hasar tespit çalışmalarına katıldı”, “Valimiz Yunus Sezer, Kastamonu/Bozkurt ilçesi Bayramgazi köyünde köprü yapım çalışmalarını inceledi” bilgileri de verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir