En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vatandaşa sayaç kolaylığı

Bahşılı Belediyesi ilçede özellikle dijital su sayacı sıkıntısı yaşayan vatandaşlara kolaylık sağladı.
Bu haber 376 kere okunmuş. 07.01.2020 Salı 08:15

Bahşılı Belediyesi ilçede özellikle dijital su sayacı sıkıntısı yaşayan vatandaşlara kolaylık sağladı. Bundan sonra isteyen dijital, isteyen analog su sayacı kullanabilecek. Arıza ve bakım işlemleri ise Belediye personeli tarafından ücretsiz yapılacak.

 

SORUNA ÇÖZÜM ÇALIŞMASI

Konuyla ilgili çalışma yapan ve vatandaşı bilgilendiren Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, vatandaşların bununla ilgili artık bir sorun yaşamayacağını bildirdi. Konuyla ilgili karar ve uygulama vatandaşları memnun etti. Uygulama konusunda bilgi verildi ve “Bahşılı Belediye Başkanlığı daha önceki yıllarda dijital saat uygulamasına geçmiş, dijital saatlerin sık sık arıza yaptığından her arıza sonucu Kırıkkale’den bir teknik servis ile vatandaşların mağduriyet oluştura bileceği düşünülmeden 10 yıllık manidar bir sözleşme yapılmıştır.

 

ÜCRET ALINMAYACAK

Her teknik servisin ilçeye gelmesi 50-80 TL arası bir servis ücreti alınıyordu. Şu andaki mevcut durumda isteyen dijital saat, isteyen analog saat alabiliyor. Şu an ise arızalanan dijital su saatleri belediyemizin personellerine verilen seminer ve eğitimlere sonunda problemlerin giderilmesi sağlanıyor. Arıza onarım ve bakımını belediyemiz bünyesinde halkımızdan hiç bir para talep etmeden yapılabiliyor. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir