En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ve şenlik başlıyor

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesi, 31 Ağustos 2024 Cumartesi günü, 30. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği'ne ev sahipliği yapacak.
Bu haber 51 kere okunmuş. 28.08.2024 Çarsamba 18:20

İLÇEDE ŞENLİK VAR

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesi, 31 Ağustos 2024 Cumartesi günü, 30. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği'ne ev sahipliği yapacak. Karakeçili, 31 Ağustos 2024 Cumartesi günü, 30. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği'ne ev sahipliği yapacak. Bu önemli etkinlik, hem tarihî hem de kültürel değerleri yaşatmayı hedefliyor ve katılımcılara çeşitli sanat etkinlikleri sunacak.

 

RENKLİ GEÇECEK

Şenlik, gün boyu sürecek olan sinemasal ekip gösterileriyle renklenirken, akşam saatlerinde ise sıra gecesi düzenlenecek. Etkinlikler, gün boyunca devam edecek performanslarla zenginleştirilecek. Saat 19:30'da sahne alacak olan sanatçılar arasında Gözde Ayaz ve Şevki Okyay bulunacak. Bu iki sanatçı, şenliğe katılanlara unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak. Saat 21:30’da ise müzikseverler Ezgi Azizoğlu ve Barış Akpınar'ın performanslarıyla coşacak. Her iki performans da katılımcılara geniş bir müzik yelpazesi sunarak, şenliğe olan ilgiyi artıracak.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir