En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ve tedavi başladı

Kırıkkale’nin tek SMA Tip-1 kas hastası olan Yiğit Hamza Demir, tedavi olmak için Dubai’ye uçtu. SMA hastası Yiğit Hamza Demir’in Dubai’de tedavisi başladı.
Bu haber 87 kere okunmuş. 01.07.2024 Pazartesi 18:39

TEDAVİ EDİLİYOR

Yaklaşık 2,5 yıldır tedavisi için gerekli paranın toplanmasını bekleyen Kırıkkale’nin tek SMA Tip-1 kas hastası olan Yiğit Hamza Demir, uzun bir sürecin sonunda artık yüzü güldü. Son olarak Kırıkkale TV’de yapılan canlı yayında eksik kalan miktarın toplandığı Yiğit Hamza Demir, Türkiye’de gerekli bütün işlemlerini yaptırdı. Hastalıktan kurtulmak amacıyla Yiğit Hamza Demir, ailesiyle birlikte Dubai’ye doğru uçtu. SMA hastası Yiğit Hamza Demir’in Dubai’de tedavisi başladı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Yiğit Hamza Demir’in babası Yunus Demir, “Bugüne kadar yanımızda olan herkese sonsuz teşekkür ederim. İnşallah tedavimizi olduktan sonra ülkemize döneceğiz. Allah inşallah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın. Yiğit Hamza Demir inşallah sağlığına kavuşacak ve güzel günler göreceğiz” dedi. Sosyal medya üzerinden ailesiyle birlikte fotoğraf paylaşımı yapan baba Yunus Demir, “Hayaller Gerçek Oldu. Zolgensma tedavimizin ilk adımı bugün başladı” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir