En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Virüs denetimi yaptılar

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de etkisini gösteren Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Kırıkkale Belediyesi trafik zabıta ekipleri, taşıma araçlarında denetim gerçekleştirdi.
Bu haber 571 kere okunmuş. 23.12.2020 Çarsamba 17:35

DENETİM YAPILDI

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüs vakalarında artışı önlemek için il genelinde önlem ve denetimlerini artırdı. Bu kapsamda iş yerlerinde ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda denetimlerde bulunan ekipler, kurallara uyulup uyulmadığını kontrol ediyor. Ekipler vatandaşlara tehlikenin henüz geçmediğini hatırlatarak özellikle maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulunuyor.

 

DENETİM AÇIKLAMASI

Diğer bir yandan trafik zabıta ekipleri, covid-19 salgına karşı alınan tedbirler kapsamında toplu taşıma araçlarını kent genelinde rutin olarak denetimini sürdürüyor. Ekipler, kent merkezinde hizmet veren toplu taşıma araçlarında denetim yaptı. Otobüs, dolmuş ve taksileri durduran ekipler, şoför ve yolcuların maske kuralına uyup uymadığını kontrol etti. Yol güzergahlarında üzerinde oluşturulan denetim noktasında ekipler, otobüslerde mesafe bırakmadan oturan yolculara sosyal mesafeyi korumaları yönünde uyarıda bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir