En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yağmur için dua etti

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Hodar (Kömürcüler)’ e bağlı Çamlıca Köyün’de düzenlenen yağmur duasına katıldı.
Bu haber 226 kere okunmuş. 09.05.2022 Pazartesi 18:32

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Hodar (Kömürcüler)’ e bağlı Çamlıca Köyün’de düzenlenen yağmur duasına katıldı. Köy ahalisinin yoğun katılımın olduğu duada, Başkan ve köylüler her birlikte yağmur için ellerini semaya açtı.

 

 

YAĞMUR DUASI YAPILDI

Kırıkkale’nin Bahşılı Çamlıca Köyün’de 18 seneden beri düzenlenen yağmur duasına çıkma etkinliğine Çamlıca Köyü Muhtarı Emin Başbuğ’un davetleri ile Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’de katılım sağladı. Etkinlik boyunca vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tekin, vatandaşların istek ve beklentilerini dinledi. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, köylü çocukları yanına toplayıp, yağmur duasını saf ve temizliğin timsali çocuklarla yapmayı istedi. Güzel görüntülere sebep olan duanın sonlanmasının ardından Başkan Recep Zafer Tekin köylü çocuklara harçlıklarını dağıtıp, duaya katıldıkları için çocuklara teşekkür etti.

 

ÇOK GÜZEL BİR GÜNDÜ

Etkinlikte konuşan Başkan Recep Zafer Tekin, yağmur dualarının kendileri için büyük önem taşıdığını vurguladı. Edilen duaların kabul olmasını dileyen Başkan Tekin, ‘’ Baharın gelişinin müjdecisi Hıdırellezle birlikte köyümüzde 18 seneden beri devam eden yağmur duamız çok daha anlamlı oldu. Bizim için vatandaşlarımızla hemhal olduğumuz çok güzel bir gündü, umarız ki dualarımız bu güzel köyümüze olduğu gibi tüm ülkemiz içinde faydalı olur. Duamıza katılan tüm vatandaşlarıma en kalbi duygularım ile teşekkür ediyorum.’’  dedi. Gelenekselleşmiş yağmur duasına Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Köy muhtarı Emin Başbuğ, Çamlıca Köy Heyeti ve Çamlıca Köyü Ahalisi katılım sağladı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir