En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yağmur suyuna çözüm

Bahşılı ilçesinde yağmur suyu birikintilerine yönelik çözüm için Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin İler Bankası ile girişimde bulundu ve sorunun projelendirme aşamasında olduğunu söyledi.
Bu haber 633 kere okunmuş. 13.06.2019 Perşembe 11:29

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Bahşılı ilçesinde sorun olan yağmur suları için çözüm üretiliyor. Bugüne kadar ilçede bu konuda Belediye tarafından herhangi bir girişim ve çözüm üretilmediği öğrenildi. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, konuyla ilgili girişimde bulundu. Başkan Tekin, İler Bankası ile temas kurarak, yağmur suyu birikintilerinin çözümü için çalışma başlattı. Sorunla ilgili olarak resmi girişimin yapıldığı ve çözüm için de projelendirme aşamasına geçildiği öğrenildi.

 

BAŞKAN TEKİN DUYURDU

Bu konuda bir açıklamada bulunan Başkan Tekin, “Yıllardır belediye gündemine bile alınmayan yağmur suyu projesini İller Bankası ile görüşmeleri başlatıp, gerekli resmi girişimlerde bulunduk. İnşeallah yakın zamanda projelendirme aşamasına geçeceğiz” dedi. İlçede sel taşkınları için kanal ve dere ıslah çalışması Belediye ve DSİ ile ortak yürütülen çalışmayla yapıldı. Yağmurlardan önce kanal ve dere temizlendi. Şimdi de ilçe merkezindeki yağmur suyu birikintileri için çözüm üretilecek. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir