En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yapılandırma sürüyor

17 Kasım 2020 tarihinde Resmî Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren 7256 sayılı kanun gereği belediyelere olan borçlarda yapılandırma fırsatı devam ediyor.
Bu haber 449 kere okunmuş. 16.12.2020 Çarsamba 17:55

YAPILANDIRMA YAPILIYOR

Kırıkkale Belediyesi vergi borçlarında yapılandırmanın 31 Aralık 2020 tarihinde sona erdiğini hatırlattı. Mükelleflerin, 31 Ağustos 2020 tarihi ve öncesi borcunu kapsayacak ödemeleri peşin yapılması halinde Yİ-ÜFE aylık değişim oranları esas alınarak hesaplanacak tutarların yüzde 90'ı silinecek. Mükellef vatandaşların emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, işgal harcı, eğlence vergisi, asfalt katılım payı, ecrimisil ve dava konusu olan borçları yasa gereği faizi ve cezaları silinerek, 18 eşit taksite kadar ödeyebilecekler. Borçlarını yapılandırmak isteyenler 31 Aralık 2020'ye başvuruda bulunacak.

 

TAKSİT İMKANI SUNULUYOR

Yapılandırılan borçların ilk taksit ödeme süresi içerisinde tamamen ya da 2'şer aylık dönemler halinde ödenebilecek. Azami 18 eşit taksit olmak üzere 6, 9 ve 12 eşit taksitte ödeme seçenekleri de mükelleflere sunuluyor.  Kırıkkale Belediyesi mesai saatlerinde kısıtlamaya gitmeyerek veznelere başvuran vatandaşlara yoğunluk oluşturmamaları için kolaylık sağlıyor. Yapılandırmanın çıktığı 17 Kasım tarihinden bugüne kadar 3.563 kişi borcunu yapılandırıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir