En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yarar başvuru yaptı

Milliyetçi Hareket Partisinde Kırıkkale Belediye Başkanlığı aday adayı başvuruları devam ediyor.
Bu haber 970 kere okunmuş. 04.11.2018 Pazar 14:06

Milliyetçi Hareket Partisinde Kırıkkale Belediye Başkanlığı aday adayı başvuruları devam ediyor. Ülkücü camianın tanıdık ismi olan Serdar Yarar Kırıkkale Belediye Başkanlığı adaylık dosyasını İl Başkanı Erdal Baloğlu'na teslim etti. MHP'de vatandaşlara da seslenen Yarar, " Önce ülkem ve milletim sonra ben ilkesinden yola çıkarak bu önemli göreve talip oldum” dedi.

 

ÖNEMLİ GÖREVE TALİP OLDUM

Yarar'ın aday adaylık açıklamasına yüzlerce kişi katılarak Serdar Yarar'a destek verdi. Yarar partililere yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. "2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde önce cenabı Allah'ın izni sonra siz değerli Kırıkkaleli hemşehirilerim teveccühü ve aziz dava arkadaşlarımın desteği ile MHP'den Kırıkkale Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğumu paylaşmaktan onur duyarım. Ülkemizin Kırıkkale'mizin içerisinde bulunduğu bu zor duruma kayıtsız kalamadığımdan saygı değer liderim Dr. Devlet Bahçeli beyin ifade ettiği gibi Önce Ülkem sonra milletim ilkesinden yola çıkarak bu önemli göreve talip oldum” dedi.

 

HUZURUNUZDA SÖZ VERİYORUM

Yarar açıklamasının devamında " Adaylık benim gibi bu kutlu davaya inanmış Ya Allah Bismillah diyerek yola çıkmış hangi ülküdaşıma nasip olursa olsun ülkem davam ve partim için bütün gücümle çalışacağıma huzurunuzda söz veriyorum. Bu kararımın ülkemize milletimize Kırıkkalemize ve partimize hayırlara vesile olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Buraya gelerek bizleri onurlandıran gelemeyip de gönlü bizlerle birlikte olan saygıdeğer hemşerilerime ve aziz dava arkadaşlarıma saygılarımı sevgilerimi sunuyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir