En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yaşam büyüyor

Kırıkkale’nin ilk ve tek özel hastanesi Yaşam Hastanesi yeni yatırımı ile büyüyor. Yaklaşık 1000 metrekarelik ek bina ile hastane daha ferah ortamda hastalara hizmet verecek.
Bu haber 117 kere okunmuş. 07.07.2024 Pazar 19:25

HASTANE BÜYÜYOR

Kırıkkale’nin tek özel hastanesi olan Yaşam Hastanesi’nde  vatandaşa daha ferah ortamda hizmet verebilmek için ek bina yapımına başlandı. 2 ay içerisinde tamamlanması beklenen 3 katlı ek bina yaklaşık 1000 metrekare olacak. İnşaatı FÇ İnşaat Özer Faruk Çiftçi tarafından yapılan ek binada 130 ton çelik kullanılacak. Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik, ek binanın poliklinik ve sosyal donatılar üzerine  dizayn edileceğini belirterek özellikle çocuk polikliniğinin buraya taşınacağını söyledi. Akçelik böylece çocukların diğer hastalarla aynı ortamda olmadan tedavilerinin yapılabileceğini kaydetti. Ek binanın altı otopark olurken kafeterya hizmeti de yine ek binada verilecek.

 

NELER OLACAK?

5'i pratisyen 27'si uzman doktor kadrosu ve 200'ün üzerinde sağlık personeli ile 2005 yılından bu yana hizmet veren Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi, gerek şehir içinden gerekse de çevre illerden yoğun bir hasta talebi ile karşılaşıyor.  Saç ekimi, imlant ve estetik operasyonlarla yurt dışından dahi hastaların ilgi gösterdiği Özel Yaşam Hastanesi, ek binanın yapımının tamamlanması ile halka daha geniş ortamda hizmet vermeyi amaçlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik bu yıl Kırıkkale’de vergi rekortmeni olmayı başardı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir