En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yaşam'a yeni hekim

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi Acil Servis hekim kadrosuna yeni bir hekim daha katıldı. Pratisyen Hekim Fatih Çelik Yaşam Hastanesi Acil Servisi’nde göreve başladı.
Bu haber 1014 kere okunmuş. 03.09.2019 Salı 19:19

BAŞARILI BİR HEKİM

Yaşam Hastanesi Acil Servis hekim kadrosu yeni bir hekimle daha da güçlendi. Pratisyen Hekim Fatih Çelik, Yaşam Hastanesi Acil Servisi’nde göreve başladı. Acil Servis deneyimi güçlü olan Dr. Çelik, bir süredir Yaşam Hastanesinde görevine devam ediyor. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Çelik, Kırşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi, Kırşehir Doğumevi Acil Servisi, Kırşehir Sağlık Müdürlüğü Müdür Yardımcısı, Kırşehir 112 Komuta Kontrol Merkezi, Kırşehir Akpınar ilçesi Aile Hekimliği ve Kırşehir Özel Aşıkpaşa Hastanesi Acil Servisinde görev yaptı.

 

ACİL SERVİS DENEYİMİ GÜÇLÜ

Yaşam Hastanesi Acil Servisi’nde göreve başlayan Pratisyen Hekim Fatih Çelik, 1982 doğumlu, evli ve 2 çocuk babası. Orta derecede İngilizce bilen Dr. Çelik, acil servis deneyimi güçlü bir hekim olarak biliniyor. Yaşam Hastanesi’nde göreve başlayan Dr. Çelik, “Bundan sonra mesleki kariyerime ve sağlık hizmetimize Yaşam Hastanesi Acil Servisinde devam edeceğim. Değerli hemşehrilerimize burada sağlık hizmeti verecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Yaşam Hastanesi kadrosuna dahil olan Pratisyen Hekim Fatih Çelik ile birlikte Acil Servis hekim kadrosu dört oldu. Acil Serviste Pratisyen Hekim Yaşar Peker, Pratisyen Hekim Çiğdem Karaer, Pratisyen Hekim Yavuz Akçeşme ve Pratisyen Hekim Fatih Çelik görev yapıyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir