En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yaşam'da hacamat uygulaması

Kırıkkale Yaşam Hastanesi uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Yaşam’da Sağlık Bakanlığı sertifika onaylı “Tıbbi Hacamat” uygulaması yapılıyor.
Bu haber 853 kere okunmuş. 23.05.2019 Perşembe 12:21

HACAMAT AÇIKLAMASI

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi, sağlık uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Hastanede Uzm. Dr. Yıldız Kök tarafından Sağlık Bakanlığınca sertifika onaylı “Tıbbi Hacamat” uygulaması başladı. Hastanede bir süredir devam eden uygulama konusunda bilgiler verildi. Uygulama için bilgi almak veya tedaviye katılmak isteyenlerin 0 318 212 50 00 numaralı hattan irtibata geçebilecekleri veya hastaneye gelerek hem bilgi alıp hem de uygulamaya katılabilecekleri bildirildi.

 

NELERE İYİ GELİYOR?

Hacamat Tedavisi konusunda da bilgi verildi ve Hacamat’ın “Astım, çocuklarda alt ıslatma, depresyon, akne, sivilce, çıban, Ankilozan Spondolit (Kronik Romatizmal Hastalıklar), bel fıtığı, damar tıkanıklığı, cilt hastalıkları, Epilepsi, Fibromiyolji, huzursuz ayak sendromu, Migren, kulak çınlaması, yüksek tansiyon, unutkanlık, şeker, diyabet, çocuklarda dikkat dağınıklığı, varis, menopoz, sporcularda kas kuvvetlendirici, Romatoin Artrit, karaciğer hastalıkları, bağırsak hastalıklarına” iyi geldiği ifade edildi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir