En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yaşam’dan 14 Mart jesti

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesinde tüm sağlık çalışanları adına hekimlere 14 Mart Tıp Bayramı jesti yapıldı.
Bu haber 265 kere okunmuş. 14.03.2022 Pazartesi 19:25

KARANFİL VERİLDİ

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Başhekim Op. Dr. Bayram Işık ve Yaşam Hastanesi Müdiresi Özlem Öztürk Çelebi sağlık çalışanları adına hekimlere karanfilli jest yaptı. Hastane adına hekimler ve sağlık personelinin Tıp Bayramı kutlandı.  Sağlık çalışanları için Doktorlara 14 Mart jestinde bulunan Başhekim Işık ve Hastane Müdiresi Çelebi, hekimlerin hepsini tebrik ederek birer adet çiçek verdi.

 

HERKESİ TEBRİK ETTİLLER

14 Mart münasebetiyle böyle bir kutlama organize ettiklerini söyleyen Başhekim Bayram Işık, “Yaşam kalitemizin daha iyi olması için özverili bir şekilde çalışma yürüten bu kutsal mesleğin fertleri olan hekimlerimizi ve sağlık çalışanlarını tebrik etmek istedik. Kendi bünyemizde görev yapmakta olan hekimlerimize tüm sağlık çalışanlarımız adına küçük bir jestte bulunduk. Tüm hekimlere ve sağlık camiası çalışanlarına 14 Mart dolayısıyla tebriklerimizi iletiyoruz” dedi.

 

RENKLİ BİR KUTLAMA

Hastanenin polikliniklerini tek tek dolaşarak personel adına doktorlara birer adet çiçek verildi. Yaşam Hastanesi’nin 14 Mart jestinden ötürü hastane yönetimine, teşekkürlerini ileten doktorlar ve hastane çalışanları, böylesi özel günlerde hatırlanmanın önemli olduğunu söylediler ve onlar da hastane yönetimini tebrik ettiler. Yaşam Hastanesi’nde geleneksel hale gelen etkinlikle 14 Mart Tıp Bayramı renkli bir şekilde kutlanmış oldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir