En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yatırım teşekkürü

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Keskin OSB’de kurulan Traktör Fabrikası için yatırımda bulunanlara teşekkür etti ve yatırımın Kırıkkale’ye hayırlı olmasını diledi.
Bu haber 704 kere okunmuş. 15.04.2019 Pazartesi 20:17

FABRİKA AÇILIŞI YAPILDI

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde kurulan Traktör Fabrikası’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı açılış törenine ilgi yüksek oldu. Sanayici ve iş adamlarının da açılış törenine iştirak ettiği Traktör Fabrikası’nda traktör montajı yapılacağı belirtildi.  Fabrika ile ilgili bilgiler veren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, yatırımdan ötürü yatırımcı firmaya teşekkür etti.

 

DAĞDELEN TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Dağdelen, fabrika ve bu önemli yatırım konusunda şu bilgileri verdi: “Şehrimiz ekonomisine yeni bir ivme kazandıracağına inandığımız Keskin OSB’de kurulan ATÜB Traktör Fabrikası’nın montaj binasının açılışını, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli, Belarus Cumhuriyeti Büyükelçisi Andrei V. Savınykh, Sanayi Bakanı Pavel Utupin ve Azerbaycan yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Kıymetli yatırımı İlimize kazandıranlara teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir