En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yatırımlara destek

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından kırsal kalkınma yatırımları yüzde 50 hibeli alet- ekipman toplantıları düzenlendi.
Bu haber 62 kere okunmuş. 02.01.2023 Pazartesi 18:11

MUHTARLARA BİLGİ VERİLDİ

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma Yatırımları desteklemeleri kapsamında (KKYDP) Makina ekipman desteklemelerinin Bakanlık tarafından başlatılması münasebetiyle Kırıkkale İl Müdürü Sırrı Yılmaz’ın talimatlarıyla merkez ve ilçelerde başlayan eğitim-yayım ve bilgilendirme toplantıları tamamlandı. Konuya ilgi duyan çiftçiler ile muhtarların tamamına desteklemeler hakkında Kırsal Kalkınma Şube Müdürü ve teknik personeller tarafından bilgiler verildiği bildirildi.

 

DESTEK AÇIKLAMASI

Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz’ın da eşlik ettiği eğitim ve yayım toplantılarda çiftçilere bilgiler verildi. İl Müdürü Yılmaz ‘’Çiftçilerimizin ilgi ve alakası, teknoloji yenileme konusunda isteklilikleri, desteklemelerden azami düzeyde faydalanmak istemeleri, bizleri memnun etmekle birlikte Kırıkkale’nin tarım alanında kalkınması adına çok önemlidir’’ dedi. %50 hibe desteklemelerine çiftçilerin azami düzeyde başvurmalarını temenni eden Yılmaz, bu desteklerin vatana ve millete hayırlı olmasını diyerek tüm üreticilerimize teşekkürlerini iletti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir