En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yemek protokolü

Kırıkkale'de, Millî Eğitim Bakanlığı'nın 2024-2025 eğitim-öğretim yılı birinci yarıyıl dönemi için taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilere ücretsiz yemek hizmeti sunulacak.
Bu haber 60 kere okunmuş. 26.07.2024 Cuma 18:43

PROTOKOL İMZALANDI

İmzalanan protokol çerçevesinde, kent genelinde 1309 öğrenciye ücretsiz öğle yemeği dağıtılacak. Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen imza törenine Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Şube Müdürleri Halit Suçatı ve Ali Güder, Yahşihan İlçe Millî Eğitim Müdürü Haluk Özdemir, Delice İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Yaldız, Balışeyh İlçe Millî Eğitim Müdürü Salih Dirican, Çelebi İlçe Millî Eğitim Müdür Vekili Süleyman Afşarlı, Karakeçili İlçe Millî Eğitim Müdürü Nafız Arafat Tanıt, Bahşılı İlçe Millî Eğitim Müdürü Fedai Akın, Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Eren Arslan, Kırıkkale Öğretmenevi Müdürü Yaver Yalçın, Kırıkkale Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Mustafa Durak, Mustafa Hiçyılmaz Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Atila Kaldırım, Cumhuriyet Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Betül Soyak ve diğer yöneticiler ile temsilciler katıldı.

 

BİLGİ VERİLDİ

Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Bugün burada öğrencilerimiz adına güzel ve faydalı bir kararı daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İmzalamış olduğumuz protokol kapsamında, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı birinci dönemi için merkez ve ilçelerimizde taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimize öğle yemeği sunacağız. Öğrencilerimize şimdiden hayırlı olsun" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir