En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yeni bir uygulama

Kırıkkale’li genç girişimci Volkan Ertunç doktor ve hastayı buluşturan bir uygulamaya imza attı.
Bu haber 105 kere okunmuş. 11.08.2024 Pazar 18:41

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Kırıkkale’li genç girişimci Volkan Ertunç doktor ve hastayı buluşturan bir uygulamaya imza attı. https://eniyidoktorubul.com/ sitesinin kurucusu olan Ertunç hastaların tedavileri için ve estetik – kozmetik işlemleri için ya da farklı konularda doktor ya da psikolog, fizyoterapist, saç ekim uzmanı gibi sağlık profesyoneli arayışlarında işlerini kolaylaştırmak amacıyla yola çıktıklarını bildirdi.

 

VIP HİZMET VERİLİYOR

Volkan Ertunç yaptığı açıklamada “Amacımız doktor ve diğer sağlık personellerine VIP hizmet vermek. Bu açıdan çok fazla üye kabul etmiyoruz. Her branşta büyük şehirlerden en fazla 5, 300 binden az nüfusu olan yerleşim yerlerinde en fazla 2 sağlık profesyoneli üye kabul ediyoruz. Bu sayede sitemize üye olan doktorları en ince ayrıntısına kadar, kişiye özel desteklemeyi amaçlıyoruz. Doktor arayışında olan hastalar içinse sağlık profesyonellerinin yorum, hasta fotoğraf ve videoları, randevu bilgileri ve mesleki bilgilerini bir arada bulabilecekleri, doğru sağlık profesyonellerine çok zaman harcamadan, pratik ve hızlıca ulaşabilecekleri bir yapı kurduk. Benzer yapıdaki internet sitelerinden en belirgin farkımız bu” dedi.

 

TİTİZ BİR ÇALIŞMA

Ertunç, “Bu amaçla güze bir ekip kurduk. Ekibimizde Yavuz Selim Özdemir gibi başarılı bir dijital pazarlama uzmanı bulunuyor. Titiz ve dikkatli çalışıyoruz. Umarım kısa zamanda insanların işlerini kolaylaştırmayı, doktorların da hastalarıyla buluşmalarına vesile olmayı başaracağız” diye konuştu. Uygulamaya https://eniyidoktorubul.com/ sitesinden ulaşmak mümkün.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir