En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yetimlerle buluştu

Sivas, Niğde, Kayseri, Kırıkkale ve Nevşehir'de, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla yetim çocuklar için iftar programı düzenlendi.
Bu haber 264 kere okunmuş. 17.04.2022 Pazar 14:21

ÇOCUKLARLA İFTAR

Kırıkkale Valiliğince Polisevi'nde düzenlenen iftar programına, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ve eşi Arzu Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve eşi Hilal Saygılı ile 73 aile katıldı.Tekbıyıkoğlu, programın ardından gazetecilere, kaderin insanlara eşit fırsat vermeyebildiğini belirterek, insanların yaşarken önlerine çeşitli engeller çıkabildiğini söyledi.

 

ONLAR İÇİN VAZİFELİYİZ

Babasını veya annesini kaybetmenin de bu durumlardan olduğunu aktaran Tekbıyıkoğlu, "Biz bir milletsek birbirimizin acı gününde hissiyatını paylaşabiliyorsak ancak o derecede millet olduğumuzu kabul ediyoruz. Hem millet olarak hem de devlet olarak yetimlerimizin, öksüzlerimizin yanında bulunmayı, ihtiyaçlarını gidermeyi vazife olarak görüyoruz. Bugün de bu kapsamda ilimizdeki 73 aileyle beraber iftar yaptık." diye konuştu. Vali Tekbıyıkoğlu ve eşi, Başkan Saygılı ve eşi, daha sonra çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir