En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yıkım hissediliyor

İYİ Parti Kırıkkale İl Teşkilatı geleneksel hale getirdiği esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Bu haber 196 kere okunmuş. 07.06.2022 Salı 19:48

İYİ Parti Kırıkkale İl Teşkilatı geleneksel hale getirdiği esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu önderliğinde esnafın dertlerini sıkıntılarını dinleyen İYİ Parti heyeti İYİ Partinin çözüm önerilerini esnafa ve vatandaşlara anlatıyor. Kuzucu, ekonomide ki yıkımın sokaklarda hissedildiğini ifade etti.

 

 

ESNAFLARA ZİYARET

İYİ Parti Kırıkkale il teşkilatı Kırıkkale merkezde bulunan Barboros Hayrettin Caddesi ve Zafer Caddesinde bulunan esnafın  ve vatandaşın derdini dinleyip, İYİ Parti'nin çözüm önerilerini anlattı. İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, yaptığı açıklamasında, "Ekonomideki yıkım sokaklarda hissediliyor. Esnaf borç ötelemekten yorulmuş artık. Vatandaş ve esnaf  “kurtarın bunlardan bizi” diye haykırıyor” dedi.

 

DURUM İÇLER ACISI

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Yavuz Kuzucu yaptığı açıklamada "İYİ Parti Kırıkkale  İl teşkilatı  olarak esnaf ziyaretlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. İl binalarında oturarak milletimizin derdine çare olunmayacağının bilincindeyiz. Bu kapsamda sürekli olarak 7’den 70’e her fırsatımızda vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ülkemizin durumu maalesef içler acısı bir haldedir. Milletimiz gülmeyi, mutlu olmayı unuttu. Yaşama, hayatta kalma korkusu herkesin tek derdi haline geldi. İşsizlik, ekonomik sıkıntılar aldı başını gitti. Bunu bizler söylemiyoruz. Halkımız anlatıyor. Milletimiz artık her şey İYİ olsun istiyor. Vatandaşlarımızın Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener nezdinde bizlere olan ilgi ve desteklerinden çok mutlu oluyoruz. Ülkemize umut olmaya, dertlere derman olmaya, İYİ’leştirmeye geliyoruz” dedi.

 

GELECEK İYİ OLACAK

Kuzucu “Esnafımız kan ağlıyor. Tüm esnaf, ‘bittik, tükendik, ayakta kalmaya çalışıyoruz’ diyerek yakınıyor. Küçük esnafımız çok zor durumda. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. Esnafımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Çözümler bulmaya çalışacağız. İnşallah gelecek iyi olacak” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir