En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yıl sonu toplantısı

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, İlçe Millî Eğitim Müdürleri ve okul müdürleriyle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.
Bu haber 186 kere okunmuş. 24.06.2022 Cuma 18:03

TOPLANTI YAPTILAR

Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, okul yöneticilerinin güçlü olması durumunda bunun eğitim öğretime yansıyacağını dolayısıyla başarının daha da artacağını söyledi. Kırıkkale Valiliği Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Telefoncu, okullarda yaşanabilecek sorunların büyümeden ve eğitim öğretime yansıtılmadan yerinde çözüme kavuşturulması gerektiğini belirterek, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen 370 milyon liralık eğitim yatırımlarına fiilen başlandığını hatırlattı.

 

DEĞER KATACAKTIR

Eğitim öğretime yapılacak her hizmetin öğrencilere olumlu yansımalarının olacağına dikkat çeken Telefoncu, şöyle konuştu: "Bir eğitim öğretim dönemini daha başarıyla tamamlayarak öğrencilerimize karnelerini vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Buradan tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Ancak işimiz bitmedi. Daha kapsamlı ve güçlü şekilde yeni eğitim öğretim dönemine hazırlıklarımız şimdiden başladı. Bu yılki çalışmalarımız biraz daha kapsamlı olacak. Öğrencilerin yeni eğitim öğretim döneminde daha güzel ortamlarda eğitim görmeleri için okullarımızda bakım onarım ile okul inşaat çalışmalarına başladık. Okullarımızda inşaat çalışmaları kapsamında ilk etapta planlaması tamamlanan 9 okulumuzda güçlendirme çalışmalarına başlandı. Öte yandan 11 okulumuzda da yaz döneminde işlemlerin ardından yapılacak olan güçlendirme çalışmaları ve doğalgaz dönüşüm çalışmaları eğitim öğretim dönemine yetiştirilmiş olacak. Bunların dışında yık-yap kapsamında ve yeni okul inşaat çalışmaları da resmi süreci içinde tamamlanarak eğitim öğretime kazandırılmış olacak. Bu yatırımların şehrimize çok değer katacağına inanıyorum.”

 

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Periyodik olarak okul ve kurum ziyaretlerinin devam edeceğini dile getiren Telefoncu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün buradaki toplantımızda okulların inşaat durumları, öğrencilerin başarı durumları, disiplin durumları, spor ve sosyal etkinlikler, projeler, LGS ve YKS sınavları, rehberlik hizmetleri, mesleki eğitimler, kurslar, ücretsiz yardımcı kaynak eserler, hayat boyu öğrenme faaliyetleri, BİLSEM çalışmaları gibi daha birçok temel konularda tüm detayları sizlerle değerlendirme imkanı bulduk. Görüştüğümüz ve karara bağladığımız tüm konularda hassasiyet göstereceğinize inancım tamdır. Sizler başarılı ve güçlü olursanız eğitim camiası olarak hepimiz daha güçlü hale gelmişiz demektir. Omuzlarımızda taşıdığımız sorumluluğun bilincinde olmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. "Toplantı, müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin birimleriyle ilgili bilgilendirme sunumlarının ve soruların cevaplandırılmasının ardından son buldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir