En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yine ziyaretçileri vardı

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’e tebrik ve destek ziyaretleri devam ediyor. Önceki gün Tekin’in yine ziyaretçileri vardı.
Bu haber 560 kere okunmuş. 21.01.2019 Pazartesi 10:38

ZİYARETTE BULUNDULAR

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin bir yandan seçim çalışmalarını yürütüyor, diğer yandan da tebrik ve destek ziyaretlerini kabul ediyor. Tekin’in önceki gün yine gurup gurup ziyaretçileri vardı. Tekin’i ziyaret eden isimler ve guruplar hem tebriklerini ilettiler ve hem de destek mesajı verdiler. Başkan adayı Tekin, “Sayın Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karışmaz ,Mimar Gökhan Karışmaz, Salih Kaplan, İhsan Kaplan, Sayın Servet Karayel, Ali Karayel, Süleyman Karayel, Mehmet Karayel’e ziyaret ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

DİĞER ZİYARETÇİLER

Kim-Der ve Ensar Vakfı  yönetimi de Başkan Adayı Tekin’i seçim bürosunda ziyaret etti. Ziyaret konusunda bilgi veren Tekin, “Kim-Der (Kırıkkale İmam Hatip Mezunları Derneği ) Başkanı Ahmet Seçilmişoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kırıkkale Ensar Vakfı Başkanı Kadir Başer ve yönetim kurulu üyelerine katılım ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Tekin’i Bahşılı eski belediye başkanlarından Yılmaz Baykal’da ziyaret etti. Ziyaretçilerini kabul eden Tekin, onlara seçim çalışmaları ve belediyeyle Bahşılı konusundaki planları hakkında bilgiler verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir